fredag den 10. oktober 2014

Opskrift Oksekød i fad



Kødsauce
50 g smør
1 tsk delikatessepaprika
1 mellemstort grofthakket zittauerløg
600 g hakket oksekød
1 dl tomatketchup
1½ tsk groft salt
Friskkværnet peber.

1 portin kartoffelmos.

Kødsauce: Lad smørret gyldne i en tykbundet gryde og tilsæt paprika. Lad paprikaen bruse af. Svits løg og kød i smørret og tilsæt tomatketchup, salt og peber. Lad kødsaucen småsnurre under låg, ca 10 min Smag til med salt og peber. Hæld saucen i et dybt, smurt ovnfast fad og læg kartoffelmosen over som et låg. Bag retten midt i ovnen i 25 min. ved 200 gr.

som I nok kan se kan vi godt lide kartoffelmos.. og der er meget mere i :o)


Sisimiut


En dejlig aften


Taget fra Akia ud mod byen

Fiskemesse i Sisimiut 2014


Vores stander :o)

Pandekager


Savner vores mellemste søn, han er på Tjele Efterskole og klare sig fint. Da han gik i folkeskole for ikke så lang tid siden, plejer han at ringe: "Mor jeg laver lige pandekager" som regel er svaret: Husk at slukke for komfuret når du har brugt det.. han har aldrig glemt det, men man skal pas på alligevel. Når man kommer hjem fra arbejde, dufter det af pandekager, jeg kan ogå se at, min Ø ligner noget katten har slæbt noget ind.. og ikke nok med det, er der ingen pandekager tilbage til os andre :D 
Min 16 årige dreng, savner dig Mark :o)