fredag den 10. oktober 2014

Opskrift Oksekød i fad



Kødsauce
50 g smør
1 tsk delikatessepaprika
1 mellemstort grofthakket zittauerløg
600 g hakket oksekød
1 dl tomatketchup
1½ tsk groft salt
Friskkværnet peber.

1 portin kartoffelmos.

Kødsauce: Lad smørret gyldne i en tykbundet gryde og tilsæt paprika. Lad paprikaen bruse af. Svits løg og kød i smørret og tilsæt tomatketchup, salt og peber. Lad kødsaucen småsnurre under låg, ca 10 min Smag til med salt og peber. Hæld saucen i et dybt, smurt ovnfast fad og læg kartoffelmosen over som et låg. Bag retten midt i ovnen i 25 min. ved 200 gr.

som I nok kan se kan vi godt lide kartoffelmos.. og der er meget mere i :o)


Ingen kommentarer: