onsdag den 17. marts 2010

rød tæppe

Det er utrolig min lille prinsesse kan spørge om mærkelig ting, det er måske ikke engang mærkeligt. Hun lagde sig på gulvet imorges og kiggede nøje på den lille røde tæppe og spørger, mor hvordan er den lavet? Jeg sagde selvfølgelig den er håndlavet (tror jeg) Men så sagde hun at den er lavet i Nuuk. Det er nok fordi vi har købt den i Nuuk da vi var til hendes årlig undersøgelse og jeg sagde at den er lavet i andet sted og ikke Nuuk, nu snakker hun allerede om hvornår vi skal til Nuuk, hun skal have dræn på begge øre igen, den ene skal de operere ”fast” så den ikke falder ud igen, for det er aller den første der falder ud, hun har en bule i trommehinden og hørelsen er derfor nedsat.

spejdersøen

der er langrend for børn og voksne, selv om det er køligt er det dejligt og solen er fremme, det er tegn på forår nærmer sig, det er også dejligt at mini liften er åbent og det er nok Naja der slider liften :-) om mandagen er den lukket og ligeså snart den er åbent tager hun afsted, liften er ikke så langt fra fritidshjemmet at hun selv kan gå der over med sin slalomski.man skal have solbriller på ellers gør det ondt i øjnene da solen er skarp for den hvide sne



ændret lidt på cameraet

resultatet

er ”ikke bestået” :-( alle sagde at det ikke er verdens undergang, men det var tæt på.. efter jeg chattet og snakket med kollegaer fik jeg det meget bedre, det betyder meget at snakke med dem, men jeg var godt nok ked af det, det var ubehageligt at vide, når man har knoklet og selv om jeg har den opfattelse af jeg ikke består, fordi jeg gik i panik de sidste 5 minutter af eksamen. Nu må jeg se hvad de siger i skolen. Men jeg ville selvfølgelig også have vist mine kollega, mand og bekendte hvad jeg kan, men som jeg har skrevet før er skolen svært for mig, det er svært for mig at argumentere og især alt de relevante love, paragrafer og regler. Nu må vi se, men humøret fejler ikke noget :-).