søndag den 22. marts 2009




Mig og No gik en tur bare os to, Naja er ude ved Aviaja og de var netop komme ind for at hente hendes langrendski også tog de alle afsted sammen med drengene til tøsebakken og stå på ski. Så mig og No gik lige en tur, jeg synes vi gik på en farlig sted for der stod jo: "Fare p.g.a. sprængning" det er jo ikke særlig betryggende men vi gik ned og han tog billede af det han skulle tage.. og kørte rundt i byen om det hele skulle være som det plejer, inden vi når at køre rundt ringede Naja grædende om vi ikke henter hende i tøserbakken og vi skyndte os, da vi nåede derud frys hun noget så galt i fingrende, de små hænder frøs og var helt røde, der var -11 gr. overskyet.


Min lille familie kan godt sidde i sofaen og nyde disney sammen med faren, det er nok mest ham man kan høre grine, børnene får deres tips og sodavand mm. fredag eftermiddag.. vi har aftalt at de 2 store drenge får 50,- hver, så de selv kan finde ud af hvad de skal købe, de havde snakket om at købe tips og sodavand. Jeg er spænd på hvad Mark vil med hans penge, for han er god til at gemme sine penge, for han sagde lige det kan være jeg ikke køber tips og sodavand alligevel, nu ser vi.





Da jeg kom ud af badet lørdag middag, har min mand taget grønlandske tørre torsk ud af fryseren som vi selv har tørret sidste år '08 i september, hvor de har stået i flere måneder før de kom i fryseren og kan nydes, han har også taget orsoq som på dansk hedder spæk. Han elsker disse delikasse engang imellem i week-ender til eftermiddagesmad.