fredag den 29. januar 2010

week-end

Jeg glæder mig til week-enden, selv om jeg har nogen opgaver/træningsopgaver er det rart at holde fri, jeg skal nuse huset, glæder mig faktisk til at gøre hovedrengøring, hr.beier har jo næsten været både far og mor og han røre jo selvfølgelig huset men kun de lette overfladiske rengøring :-).

Imorgen skal jeg til biograffen sammen med en veninde, bare os 2, det er længe siden vi har set hinanden, vi skal se AKINIAANEQ KILLEQALERAANGAT se HER, den sidste film som han har lavet er meget underholdende og jeg tror denne bliver endnu mere efter jeg har set reklammen.
Ujarneq Fleischer har jeg faktisk set lige efter han blev født, jeg fødte min ældste i 85 og lige ved siden af på sygehuset ligger han sammen med sin mor, det viser sig at de 2 drenge bliver nære venner og han er altid frisk og hilser og snakker gerne, de er også begge 2 gode til at tegne skal jeg hilse og sige, Piki har det ikke fra mig, altså tegne, for jeg er meget dårlig til det, men det er hans far tilgældt.

god week-end

skindstøvler

har lovet en facebook ven om se efter nogle varme støvler som bor i Danmark, det er jo koldt og "vinter" :-) selv om jeg ikke rigtig viste nøjeagtig hvilke støvler hun mente.. men jeg kan forestille at det er det her.. er bare vildt med dem.

der er kun et tilbage af slagsen i str. 40 i øverste billede

det er også flotte, koster 1.599,00 der er kun i str. 36, 39 og 41


foran, flot :-)


det var de høje støvler der var i det her kasse.. det efterhånden er et stykke siden de er dukket op er det stadigvæk dyre selv om der er mange at vælge i mellem i forretninger eller i internettet.. men jeg tror også det er eftertragtede..