tirsdag den 6. april 2010

fødselsdagsbarnet

stod tidlig op for at lave morgenbord med røræg og bacon og hvad der høre til morgenmad, har også sat flag på bordet, inden jeg nåede at lave det hele færdig var han kommet ned, jeg plejer ellers at være den første der kommer op men de sidste gange er det hr.beier der stod op som den første, vi hyggede os ved sofabordet og skype med mor og jeg tror det tog næsten en time og han fik sine gaver, tillykke hr.beier min No. :-)
han ville ikke have gæster eller noget, det skulle være stille fødselsdag..

så der var ikke noget hastværk med at bage kager
men han skal ikke snydes, så der blev bagt en kage..
og turen gik til familiebakken

hvor hele familien var med, vi havde medbragt mad, boller, småkager, the og kaffe

selv om vejret ikke var med os har børnene nydt det, det er ikke fordi det var koldt

der er bestilt snowboard til junior i tyskland, det viser sig at de har sendt den pr. skib, ja, han når nok ikke denne sæson med den nye DC Snowboard, den gamle er ved at gabe sig, den har også gjort det godt, han kunne sagtens bruge den.. der var ikke noget problem med at suse ned ad familiebakken.

min lillesøster på besøg

sammen med Daniel, hvis I viste hvor meget han elsker støvsuger, de har fundet en legetøj, vi slipper for larmen da han ikke vil have den skal tændes, så bliver han bange for den, den første dag måtte han sove med den, tænk hvis der er nogen der har taget den fra ham :-)
de bor i Ilulissat, kæresten skulle på arbejde, så det er kun lillesøster og Daniel som er på besøg i Sisimiut
han er blevet stor og han er så chamerende, han kan godt lide at blive kildet, så griner han så det smitter
jeg skulle bare udnytte ferien og jeg smuttede hurtig ned til mine forældre og vi hjælp mor med at lave klejner, de er så gode når mor laver dem
de blev til mange
og de smager så godt mens de er varme.. skyndte os at lave kaffe.

pakke fra Danmark

det er en fornøjelse at få pakke fra mor

hun putter mange forskellige ting i kassen.. hun plejer at handle i tyskland og hvis der er noget hun finder, bliver de sendt
selv sønnen har glæde af den lokale avis, bovbladet, de bliver læst igennem og så følger han med hvad der sker i det sønderjydske
jeg synes det er så sødt når jeg får pakker fra mor, prøv læg mærke til hvordan hun har pakket denne ting... den er pakket med køkkenrulle
jeg har arvet mormor ´s spejl, jeg synes den er så flot med den itue som hun selv har lavet.
selv jeg har glædet mig til pakken, for der er altid noget spændende til os allesammen, det er lige før jeg fik mere end de andre, Naja sagde hvorfor er der ikke en pakke til mig? Selv om hun fik påskeæg.

påskehare

mig og Naja havde travlt med at pynte, det havde ikke interesse fra drengene, det er også fint, mig og Naja hyggede os, børnene har selv lavet alt det.
ja, påskeharen har været der, hun har glædet sig til det, vi købte før påske og farmoren har sendt påskekinder og hun vil så gerne åbne det, Aviaja veninden har åbnet sine skærtorsdag, nej børnene skal først åbne deres i påsken.
og faren har haft travlt. Det er hans opgave at lave farvede æg, opskriften står på tysk og han er efterhånden blevet god til det, han gør det jo hvert år. Da vi skulle spise nede ved min forældre havde vi 5 farvede æg til værtindegave.
han er ved at blive skrap til det, jeg synes de bliver flottere hvert år :-) jeg kan læse at No har lavet 2 forskellige farver af påskeæg sidste år, hvor tiden dog flyver afsted, det er ligesom for ikke ret lang tid siden.