søndag den 6. januar 2013

Min datter

 
hun er 12 år elsker hende over alt, du er blevet så stor, vores eneste datter, vi har jo 2 store drenge, der sker masse ting på en pige, din humør har været meget svingende

 
pludselig kan du græde og inden vi nåede at sige noget får du et grineflip over ingenting :) men sådan er det

 
igår den 5. januar 2013 fik du din første mindstruation.
Havde fortalt hende hvordan det foregår, for det er ligesom du har alle tegn, inden for den sidste måned, tænker bare pludselig.... kommer den allerede? Og det gjorde den igår, mig og mor var i stuen lørdag formiddag mens hr.beier tog ud til Sachse som havde ringet dagen før, om han ikke kom ud til ham, de 2 havde altid noget at snakke om, sendte en sms til ham for at give besked :)
Nå, mens jeg lærte mor med at sende sms råbte Naja fra toilettet som om hun har slået sig.. skyndte mig ud for at se hende til hende, for det lyder ikke godt, den måde hun råbte MOOAR på, det viser sig at hun har blødt, så så hun mig med et smil og sagde: "Det gør ikke engang ondt" ååh søde, man tænker bare, allerede? Du er kun 12 og er ikke voksen endnu og du er min yngste barn, kan du ikke bare være 2 år nu? tiden flyver afsted, hvor skal du hen? stop engang imellem :) 
Min søde datter, elsker dig :)

Til begravelse

 
Min tantes mand Sami´s Kristian Kleist begravelse. Min kusine Nuka ringede nytårsaften om jeg kan køre mændene som skal bære kisten fra sygehuset til kirken, om jeg vil. Det vil jeg meget gerne. Mig og lillesøster skulle også bære blomsterne. mine forældre søster tog til kirken med nationaldragt på, det var en flot begravelse.
Mor (svigermor) kunne ikke lade være med at tage billede af mig mens jeg gør mig klar til at køre.