søndag den 5. juni 2011

børnenes dag

i hallen, der var loppemarked, tivoli: karrusel hoppeborg luftgynge tombola m.m. og talentshow og arrangøren Sct. Georgs Gilde Sisimiut

æblekage

Mark skulle ud, det gør han efterhånden hver aften, så cykler han sammen med kammereaterne og jeg sagde til ham, prøv kig i køleskabet og han blev fristet, vi skulle have dessert lørdag aften, da han kom hjem og det første han gør er at tage æblekage, ja faren sagde: "hva med os?" han tog kun til sig selv, gad vide om han har tænkt på det hele aften til han kommer hjem :o)



nem og gode ;o)

en kærlig hånd til fryseren

husk at afrimme fryseren, det gjorde jeg, den trængte også til det :o)

indsamling 7 klasse, discotek

seje drenge :)

seje tøser

7.a forbereder, har sat stolene på plads og måske en lille dans dertil?

ballondans

stoledans :)

der står diskotek i forsamlingshuset torsdag den 2. juni fra 14-17 og man kan købe sodavand, chips, slik og drikke drink og det er vellykket indsamling, til næste gang er vi lidt erfarne, der skal reklameres mere og der skal være kaffe og kager til forældre :)

sovetryne

hun har måske brug for at sove længe, jeg sagde til hr.beier at vi ikke skal vække hende, klokken var 12 igår da hun kom ned..  det er ikke fra mig hun sover så længe, jeg er langt komme op af sengen :)

konfirmation 5 juni 2011

det er dejlig vejr og der er konfirmation, mig, far, svoger og søster var til kaffemik igår og jeg mener jeg hørte at der er 21 konfirmander

og det er vores tur næste år, her i sisimiut varer konfirmation i 2 dage.. det er en stor forberedelse, om søndagen har man nationaldragt.

og der tages billeder