onsdag den 1. juni 2011

Mark 13 år, onkel, jeg overhaler dig

vi snakkede om, når han bliver 14 til næste år, overhaler han Karldak, det må vi tage billede af til den tid, BEMÆRK, kusanak, du har støvler på :)

forkælede børn

har været til foredrag med "forkælede børn"

mark klasselokale, den skal rives ned om ikke så længe, der skal laves en ny skole, meget spændende

den bog må jeg læse, vil også gerne have at børnene skal læse den :o)

ostekage

har lavet 2, er ved at blive skrap til at lave ostekager :)

kaffemik børnenes fødselsdag

der var så mange der kom forbi og det er rigtig dejligt

de sidste gange jeg holder kaffemik for børnenes fødselsdag har der været børnedag oppe i hallen og der kommer så få til kaffemik, denne gang vil jeg holde det om søndagen, naja havde fødselsdag d. 27 maj og mark den 30 maj, så jeg plejer at tage den med et smæk, men det viser så at der ikke holdt noget børnedag, men skidt, der kom alligevel så mange venner og familier :)
hun har glædet sig helt vildt

gæsterne nyder maden og efter maden er der kaffe og kager

puder faldt ned

der er langt ned, jeg skulle helt ned i vejen for at hente puderne, jeg havde fri og jeg var træt og havde lige lagt mig i sofaen og sagde åååh hvor er det dejligt... lige da jeg lagde mig ned kunne jeg se at der faldt noget ned.. ja hele 2 puder var faldet ned.. måtte op og tage jakke tog bilen og kørte og hente.. sådan kan det gå i den store verden, lille mig :)

mangler en, storebror

kan godt lide denne billede

mine og storebroren mangler, han er i thule, de sidste dage har jeg tænkt på ham fordi jeg ikke har hørt fra ham, må hellere ringe til ham :0)