onsdag den 21. juli 2010

min kusineeh er gravid

hun eeeeelsker børn, helt vildt, lige meget hvem det er, elsker hun børn og nu skal hun have sin egen og det klær hende utrolig meget.

den anden kusines bryllup og barnets barnedåb

dagen før klokken 10 om aften var vi ude og dække bord og gjordt klar til min kusines og hendes kommende mands bryllup og datterens barnedåb

bruden var flot, hun kom med en sodavand og en flaske mælk, morfaren holder barnet her til højre
mig og min lillesøsters taskeholdere

dåbsbarnet og hendes gudfar
brudeparret, meget flot

og næsten hele molevitten, jeg har mange familie og de her er kun brøkdelen af dem, prøv læg mærke til brudeparret, de kigger mod døren og ikke til kameraet :-)

hmm dejlig kager til gæster til kaffemik
der er flot dækket bord

maden var god og mange holdt gode taler. Der var også mange underholdning og nogen gange grinte vi så meget.. at min make up var næsten pist væk..

min kusine fortalte... hun er faktisk god til at fortælle, engang en lørdag morgen skulle hun på arbejde og åbne en forretning og hun var så bange for at glide, fordi det regne og hun havde set skraldemændende den tidlig morgen og mens hun gik gled hun og faldt, at hun ikke kan komme op igen og skraldemændende vil køre hende til sygehuset, men nej hun vil på arbejde for hun skal "åbne" forretningen, hun sagde til dem at hun kan tage til sygehuset når hun har åbnet og kollegaerne er kommet, men hun kunne ikke røre sig, så en af skraldemændende tog hende op på køretøjet og kørte hende på arbejde, hun sad i midten og foden stod op på den ene skraldemand og hoved på den anden, forestil Jer min kusine, den flotte lange tynde og altid smart i tøjet sidde der imellem skraldemændende... og hun åbnede forretningen.


Der var også en anden historie, hun skulle også på arbejde, også åbne forretningen, skyndte sig ud og hun tog en skraldepose med så hun kan smide den på vej ud, mens hun gik hvor hun var halv vejs fra arbejde og hjem, lagde hun mærke til den skraldepose hun havde i hånden, hun havde glemt at smide den ud derhjemme... hun havde gået forbi vores mormors hus og tænkte at hun vil smide den ud der, men vil ikke alligevel, hvad ville de ikke sige hvis hun bliver opdaget en tidlig morgen hvor hun smider en skraldepose ud hjemmefra? Ja, hun gik videre på arbejde med skraldepose i hånden :-)

rødvin og hvidvin er pakket med stof, dem har min kreative kusine lavet med silkestof
flot

og der skal selvfølgelig være en bryllupskage som vi nød med kaffe

brudebukketten har lillebrors kæreste lavet og blomsterne har hendes far samlet i naturen

den har faren lavet

rødvin pakket med stof som en mand

der skal selvfølgelig sende raketter udenfor og selvom det er aften er det lyst