tirsdag den 1. september 2009

svigermor´s tun salat

Opskrift på tun salat

Tun med olie
Majs
Ærter
Løg
Rød/grøn peber
æg
Thili
Salt og peber
Mayonaice

Det hele blandes i en skål

Selv Mark på 11 er helt tosset med den, han tog madpakke med tunsalat til :-)

første september

Første september kl 7:30, 3 grader, der er sne på toppen af kællingehætten samt præstefjeldet, det er tegn på at den dejlige sommer er slut, det var også koldt da vi kom ud i morges, det er ligesom at komme ind i køleskabet. Du åbner døren ud til og får den kølige luft i ansigtet, dejlig friske luft.


grille

Vi havde aftalt at skulle grille inden mor tog afsted og det gjorde vi så uanset vejret.. maden smagte selvfølgelig godt. Der var ringriderpølser og kyllingfileter som mor har krydret samt pasta salat, ungerne lavede en tyk hotdogs som vi kaldte det og prøv læg mærke til kectup i en pose som er på bordet, det er fra den lokale pølsebar, ungerne synes de smager bedre end det andet. Her var Lille Gene som var på besøg.
vejret var koldt og hr.beier havde sin lidt varmere jakke på.


mor rejser

Farvel mor, selv om vi ikke er så meget for det, rejser mor til danmark, og hun er kommet godt hjem til moster Christa i København, hun skal være der et stykke tid og tager hjem igen til Padborg, nu skal vi vænne os til at være 4 i huset for Malik plejebarnet er taget hjem til sin mor efter næsten 3 år hjemme ved os.