lørdag den 28. januar 2012

Green Curry Pasta


har sagt det før, kan godt lide at lave mad og prøve noget nyt,  mine mænd kan godt lide lidt stærk mad... da vi var til Surpriseparty  lavede vi bl.a. fiske suppe som er rigtig god og der var sat denne dejlige Green Curry pasta i gryden.. synes den var interessant og spurgt værten hvor de har købt den henne? jo den har Michale fået ved Frank, det må jeg lige se nærmere på og spurgt Frank hvor han har købt den henne og han sagde at han måske tilfældegvis havde en til overs og jeg havde sat mor igang med finde ud af om hun ikke vil købe den ved Citti i Tyskland hvor vi handler ofte når vi er i Danmark og i fredags kom Frank på kontoret og afleveret den, tak til dig Frank :)

Opskrift svinefars, margarone i ovn


hele familien kalder den: Grisebase puluki i ovn :) (puluki betyder: "en gris, du ved en so"  (synes jeg bruger grimme ord)

Nu skal I bare se, min veninde Kammalaa var på besøg her i Sisimiut i 14 dage i forbindelse med sin uddannelse som tandklinikassistent og jeg har inviteret hende til spisning et par gange, den ene aften da hun var her, sagde jeg at det ikke var noget særligt... jeg ville lave tossernes livret.. kammalaa jeg har lovet at sætte den, her er den :)

Fars
500 gr. Svinekød
1 æg
1 spsk mel
lidt mælk
salt og peber
røres sammen

1 pakke margarone
koges 10-12 min.

Sæt kødet i fadet og læg det ny kogte margarone ovenpå samt champignon, løg og 1 dåse tomat
bland fløde med karry og hvidløg samt salt og peber og hæld det i fadet og sæt
fadet i ovnen og stil den på 200 gr. i 35-40 min

Tips, du kan også sætte ost oveni :) pon appetit

mande aften


han er god ved mig, det har jeg også sagt mange gange, jeg har været træt i denne uge og kommer hurtig i dårlig humør og bliver hurtig irreteret, som han sagde skal man være forberedt... ligesom en film der stopper pludselig når man er midt i noget....!  med en grimasse, han kommer altid sjov ud af det og det giver positiv bagefter.. man smiler til ham og han smiler tilbage, så kan den dårlig humør blive glemt med det samme.

Han ser godt ud her, han skal til mande aften og han var lidt beruset da han kom hjem halv 4 om morgen og han havde haft en rigtig god aften, dejligt sådan skal det være, når jeg giver ham glæde, så får jeg det tilbage

"det du sender ud, får du tilbage" Husk det.. det er ligemeget om det er hjemme eller på arbejde :)