onsdag den 25. november 2009

julefrokost

Julefrokost fredag d. 27. nov. min lillesøster holdt julefrokost allerede den 14. nov. I mit tidligere arbejde i en større firma plejer vi at være under de 100 når vi holder julefrokost, efter det nye arbejde for 2 år siden er vi kun 2, så der er en stor forskel, det er stille julefrokost, det er også hyggeligt og spise bare os 2 hvor vi skulle mødes på en anden måde end på arbejdspladsen, vi sad faktisk og snakkede om noget helt andet, der sad også nogle i det andet bord som er en kusine og de tredje bord er mandfolk fra et autoværksted hvor der blev drukket snaps.. de yngre i hvert fald, vi sad faktisk og hyggede os sammen med dem til sidst på aftenen.
Cheffen plejer at komme på arbejde. Han spurgte os forleden hvor vi skal holde julefrokost i år og det viste vi ikke og vi snakkede frem og tilbage og bliv enige om at vi kunne være med, så vi skal holde julefrokost sammen med dem, en af deres medarbejder kom ind forleden med lodtrækning. Det skal nok blive hyggeligt, glæder mig til maden og festen, håber jeg har det bedre med helbredet, jeg er blevet syg igen, jeg har nok gået for tidlig på arbejde.

udenfor mit køkken

jeg har stået længe i køkkenevinduet, jeg sagde ellers til børnene: Prøv se det flotte farver udenfor vinduet

de kikkede lige i 2 sekunder så gik de igen for at lege videre, det er nok ikke så interessant, bare vent jeg tror en dag bliver I også betaget af hvad naturen kommer med. Det blev gullig farve til sidst, jeg skulle til at lave mad

heldigt er der alt godt fra køleskabet, der er faktisk rester hvor man lige kan lave en lasagne, Naja elsker det.

med masser af hvidløg selvfølgelig.

hmmm..
selv om jeg lige haft sygdom kom jeg til træning i mini hallen igår, det var lidt hårdt men dejligt at få lidt rørt, vi var kun 2 piger, resten var mænd, næsten atliteker :-) Der var en i facebook ven der skrev at hvis der er nogen der har lyst til træning er det kl. 2000 så slog jeg til. Der var englehoppe, mavebøjninger og en masse styrketrænning m.m., dejligt. Glæder mig allerede til næste træning.