tirsdag den 5. maj 2009


Det er ikke til at sidde foran min pc, kun min :-) og dejlige sol, nu kommer du og så dækker vi dig :0)
Nu har kommunen fjernet liften, og nu vil frøken beier køre rulleskøjte, hun har plaget os hele dagen i går, i morgen.. svare mig og No, var trætte, så hellere høre hende i stedet for at lede efter dem op på luftet eller ned til skuret, sikken nogen forældre.. men men i dag så begyndte hun igen og far fik mut mut og sagde sødt.. far kan du ikke kikke op på luftet? Og far gik op mens jeg rydder op i køkkenet før madlavning, for der har været små aber (junior og kammerater) spist, så der var tallerkner og krummer alle vegne. Men rulleskøjter var ikke op på luftet og far sat sig ned på køkkenbordet og tog en avis og jeg blev irriteret for frøken beier begyndte.. faar vi skal ned til skuret.. og far svare: i morgen skobiduu.. jeg tænkte nej så kommer vi jo til at høre hende hele aften (smiler) så den røde filt var helt op på toppen, smed hvad jeg havde i hånden og skældte hr. beier ud at bla bla.. ja, jeg tog skurenøglen og hentede rulleskøjterne.. og da jeg kom ind med rulleskøjter var hr. beier i gang med madlavning, så jeg sat mig bare på køkkenbordet :-)
Jeg troede svigermor læser vores hjemmeside.. nej hun skrev i dag til mig pr. mail.. jeg kan ikke finde jeres hjemmeside… hun skrev ligeså snart jeg kommer til Danmark, så skulle jeg lære hende en helt masse med hendes bærbar, nu gør vi det sådan at når jeg sender hende en mail sætter jeg vores hjemmeside, så hun bare kan trykke den :-) ja, vi lavede en hjemmeside så hun kan følge med i sønnen og børnebørns liv, for der er jo stor afstand mellem os.

Ups har lagt en forkert billede nedenfor af min lille grimasse når jeg får en kys, jeg havde flere billeder af ham så I får den lige.. :-)