søndag den 6. november 2011

påsat brand på en skur


vi er utrygge i byen for tiden, folk mener, at der var tale om en påsat brand på denne skur, der skete også for nogle måneder siden at der blev påsat brand på en cykel ved kussangasoq lejligheder, håber der bliver gjordt noget ved det.
vi bor midlertidig på en lejlighed på 3 sal og jeg kom faktisk til at tænke på hvis der opstår brand, hvor går vi ud? efter et stykke tid spurgt Naja: "mor, hvad nu hvis der opstår brand, hvordan gør vi?" hr.beier fortalte at der er BD 30 døre, jamen hvad så når gangen brænder og vi ikke kan komme ud..  jo så kommer brandfolkene i løbet af kort tid...... OK!

i kirken


der var hele 5 barnedåb, bl.a. min veninde og vores niece´s datter blev døbt


her er farfaren som bar barnet


og vores søn som skulle konfirmeres til næste år skal til kirken hver søndag, vi synes han opførte pænt men vi ved ikke om han gør det når vi forældre ikke er der :) for sidste søndag fortalte hr.beier at han var rigtig flov over de andre drenge, de kunne ikke sidde stille og går frem og tilbage og larmer noget så galt, som han sagde sidder han og krummer tæer sammen i den pinlige situation. det oplevede jeg denne søndag.

Projekt 5. november 2011


Nukaati og Ujo´s næsten færdige fundament


og fam. kleist



nu er fundamenterne næsten færdig på alle de otte huse  :) og ud af de 8 kommer 4 råhuse i næste uge, spændende