torsdag den 26. marts 2009



Jeg tænkte på dem der skal løbe i ACR, jeg kørte Aviaja hjem, var lidt nervøs for at køre, der var meget sne, jeg kunne have fået hr. beier til at køre hende, men jeg skal jo også prøve selv, for det er jo mig der skal køre i morgen tidlig og sneen forsvinder ikke i løbet af natten :-) vi kørte forbi spejdersøen ved 20:00 tiden og de var godt igang med forberedelserne, tror jeg, jeg ikke ved hvad de laver, det var ved at blive mørkt og det sneet meget og der kom jo næsten en halv meter sne og der var mange folk, biler og snescooter.

Hr. beier har ringet rundt til sine venner og invitere dem den 11. april til gode mad og drikke herhjemme ved os til en mandeaften kalder han det. Og jeg skal til tøzerne den aften, vi skal medbringe mad selv ved en venninde, for en anden venninde kommer fra DK til påskeferie, glæder mig til at se hende igen og snakke og høre hendes latter og gense den måde hun er på. Det var meningen vi skulle holde det fredag den 10, men det er jo langfredag og byen er lukket.. så vi tog lørdag istedet hvor discotekerne er åbent.. så pas på drenge derude.. :-)






I skal ikke snydes for ombygningen i Pisiffik, set fra foran, Finnao og jeg snakkede om det forleden, nederste billede er lille brugsen som også er blevet udvidet som er færdig nu, det er den nabo til Grønlandsbanken, det er ikke så længe siden den var færdig. Sisimiut hallen kan I se til højre (ikke den lille skur :-)