tirsdag den 20. oktober 2009

Orange

Det var meget svært og skal finde orange ting eller foto da dortheivalo udfordre os til et fotosafari i vores hjem sammen med Tina omme i london, jeg fandt da mere end ventet, svigermor sender altid gode ting fra Danmark, uret var til Naja og sokkerne er da varme men det er ikke noget jeg bruger til hverdag, de har stået længe i mine sokker skuffe, de er lige før de støver. Der er også en bind itue og tandbørste og Mark´s hår voks.

Uret er Naja´s og tandbørsten tog hun med det samme, uret regner jeg med at hugge når jeg skal til danmark i skole, det er et vækkeur, selv om jeg vågner hver morgen ved man aldrig hvordan det er på skoleopholdet, jeg høre man laver meget og man bliver nok træt og jeg kan vist ikke stole på mig selv, tænk hvis jeg sover over mig :-)


frøken beier skal selvfølgelig også have sine hjerteformet ørevarme med, de er godt nok ikke orange, men så pyt da


hr. beier´s snescooter orange farvet, billedet er fra sidste år 2008, på et tidspunkt var der meget sne og hr.beier har kysset en sten i siden, jeg har ikke set det endnu efter det er lavet.. der er nok ikke meget ændring, men orange er det.


hr. Sachse´s snescooter og hr.beier ´s og min foran.


skulle prøve snowboard, det er egentlig meget svært, brillerne og handskerne orange fik aldrig lært snowboard :-)


fandt også en dejlig orange billede af udsigten mod kollegierne og aftensolen.
Men Dora har vist ikke fået udfordringen, hvis jeg ikke tager helt fejl, og Arnannguak, tror jeg heller ikke har været på fotosafari i sit hjem.
Har I to mon noget i lilla?