onsdag den 8. juli 2009

Efter vi havde spist halv kylling med pommes frites havde børnene fået 15 kr. fra mormor så de kan købe en is, og de skal selvfølgelig ned til "Den lille butik" for de har gode is, Mark´s var med 4 kugler, jeg kan høre ham sige, at han havde ondt i maven der til sidst, så har han fået nok. Skal jeg prøve at friste ham med en æble? Nej, det ville være synd :-) kan I have en god ferie børn, god tur til Danmark imorgen og hils farmor mange gange. snøft.



Børnene valgte hvad de skal spise til aftensmad, inden de skal afsted til danmark imorgen, der røg de mad med grønsager :-) så pyt da, for halv kylling med pommes frites er sagen fra den lokale havnens pølsebar, de smagte godt :-)

Naja cykle

Det ser komisk ud, frøken Beier ringet kl. halv fire om hun ikke kom på mit arbejde, da hun plejer at give sig god tid siger jeg ja, selv om jeg har fri kl: 1600, jeg holdt øje med hende fra mit arbejde for man kan se vejen fra fritidshjemmet, pludselig dukker hun op, hold da op jeg begyndte bare at grine, ja hun vinker da til forbi passerende, ha den lille laban.