torsdag den 18. marts 2010

Mark ´s mobil

Jeg blev ringet op af skolen engelsklæreren forleden (første gang, klasselæreren var også overrasket) om jeg ikke henter Mark´s mobil for den forstyrre ham midt i timen og det gjorde jeg så, og resten har jeg overladt til faren som så skal snakke med ham om det, Mark har sagt at han ville slukke for mobilen og ville lægge den i sin jakke da læreren har taget den fra ham. På vej ud fra kontoret ude i gangen mødte jeg en anden mor som var på vej til kontoret og jeg havde mobilen i hånden og hun kiggede på den og sagde: (med et skævt smil) sku du også hente en mobil? Og jeg sagde: Ja, og begyndte at grine (jeg kender hende som en sjov mor til Marius) også sagde hun videre: all right, jeg ved ikke hvorfor hun siger det, men det er komisk.

20 kroner

hun har sin egen bærbar og kan spille og der er efterhånden mange ord hun kan kende, ikke læse det men kun ved at genkende ord og der er meget hun kan huske og skrive det ned, nogle brøkdele f.eks er: kim, frederikke, norbert, mark, inequ, uka mati, olivia, danmark, padborg, linda, aka, laila, hanseeqqap aqqutaa osv osv

men, kunne ikke lade være med at grine af min lille prinsesse, hun kan være sjov, hvor skulle hun vide det fra om penge, jeg synes ellers det er for tidlig at hun lære om pengeforbrug. Selv om Mark allerede ved det som 9 årige er det lidt anderledes med Naja, hun har jo forsinket udvikling og det går faktisk meget fremad nu. Men 10 krone kender hun hvordan den ser ud, når hun skal til liften kan man købe alt drikkevarer og chokolade m.m. for 10 kr. men 20 kroner kender hun ikke for da hun viste alle sine penge hev hun en 20 krone ud og sagde, her er 11 kroner, jeg spurgt hende hvorfor hun tror det er 11 kr. og hun peger på hvor der står II (Margrethe II) ja, børn, jeg vendte 20 kroner om og sagde prøv se her der står 20 kroner, så nu ved hun også hvordan en 20 krone ser ud.