tirsdag den 2. marts 2010

marts

marsi qaqutigut ajunngittaqaaq, oversat: Marts er sjældent godt (tryk på billedet og du får en tydelig billede)

den ord har vi hørt i mange år og hvergang i marts, ja jeg kom bare til at tænke på at det er global her og der, og nu kommer marts måned og jeg skal love for at "marts er sjældent godt" faktisk fra den første marts sneet det hele tiden og det sneet og sneet, ja, næsten alt sten blev dækket af sne og Danmark kom an :-) der var over halv meter sne også kom der storm og mærkelig flotte farver overalt, er det ikke også dejligt? Elsker sommer og den nærmer sig langsomt :-)

har været til koncert med SUME

med tøserne, det var en fed koncert, kan man blive for gammel til det og gå i byen? Vi spiste først i Hotel Restaurant og kørte ud til Heidi. Og koncerten var ikke færdig endnu da Thea kørte mig hjem, 2 af pigerne var gravid og den tredje skulle holde kaffemik dagen efter og fjerde skulle på arbejde og jeg nippede kun til min gin med "pink" sodavand, vi var så trætte i fødderne, mig og Vivian måtte sidde ned og vi gloede så meget på folk.. undskyld mig, vi kom bare til at kigge på folk hvordan de opførte sig når de har drukket, men men de hyggede sig, vi tænkte, hold da op vi må også være fjollede når vi har fået noget at drikke :-)

men de "gamle drenge" fra SUME har gjordt det rigtig godt, de fyre den bare af og der var god stemning og med de dejlige tøser jeg havde med :-) glæder mig til næste gang vi ses tøser.

der var engang

en indgang i Kangerlussuaq, vi har været igennem den i mange år, nu er den vist ved at være fortid. Efter endt eksame rejste jeg hjem og mellemlande i Kangerlussuaq/Søndre Strømfjord og snakkede og hilste på Sisimiormiutter og det er altid hyggeligt at snakke med dem og tiden gik jo hurtig for vi sad og snakkede og kom til at se denne indgang.. ja, den er vist klar til at smide ud. Danmarksfly til højre og 2 af Dash-Seven til venstre.