tirsdag den 1. december 2009

1. dec. 2009 fuldmåne

præcis kl. 7:40. Der var -17 gr. udenfor, klar vejr månen ser større ud i virkeligheden. Jeg plejer at starte bilen 10 min. før vi går ud af døren, den skal køre lidt i den kulde, den lyder også lidt utilfreds da jeg startede den.

børnene har glædet sig til 1. dec. især Naja, hr.beier kan ikke lide at sætte hul i væggende, han sagde også pænt nej til Naja da hun ville hænge sin julekalender og det skal være med søm, men de blev hængt pænt i køkkenet.

Mark ringede fra hallen, mor der er brand i skolen, vores lokale brænder, heldigvis var det en øvelse, mange elever viste ikke at det var en øvelse, selv ambulancen, så det er godt at man vil forbedre sig hvis der sker et andet. Og læren fortalte i lokalradion at der er mange fejl under øvelsen som skal rettes og snakke om hvordan det kan gøres bedre hvis det er tilfældet, børnene er godt nok sendt til hallen og jeg hørte i radion at der var flere forældre der var kommet til skolen for at se hvad der sker og se til Deres børn om det er kommet ud af skolen. Det hele lyder så virkeligt, selv om det er en øvelse, rigtig flot, også i min drengs skole :-)