mandag den 29. marts 2010

leget lidt med camera

har brugt vores udsigt, den bliver vi nok aldrig træt af, det er dejligt at komme ud i den friske luft



laks

min far kom med en stor laks, igen, han havde ikke plads til den i sin fryseren, jeg har også set at de har mange i fryseren, min lillesøster kommer på besøg fra Ilulissat sammen med min nevø Daniel på et år og hun er helt vild med hvalros, far har sørget for der er noget til hun kommer på besøg, vi glæder os.

jeg har fileret til et fad og til suppe

og jeg havde en lille pakke med da jeg skulle ned til veninderne til frokost, jeg tog ned til Signe ved 13:00 tiden og tog hjem først omkring 17:00, det er altid hyggeligt når vi er sammen, glæder mig allerede til den næste, vi har allerede aftalt hvor vi skal være henne.

børnene ture på hundeslæde

børnene vil med hundeslæde sammen med deres mormor og morfar, de har glædet sig, det var meningen at de vil om lørdagen, men Naja var inviteret til tøsefesten og det blev først søndag.

hundene var sprælske

det tog lidt tid med at komme afsted..

man kan også nuse hinanden imens

nogen bliver slæbt

klar til at tage afsted med 7 hunde og 2 børnebørn, har gemt min bil bagved, tænk hvis de kommer til at køre ind i den, min forældres bil står bagved far :-)
Jeg havde beundret og sat en billede af en anden hundeslæde som kun havde hvide hunde, min fars var blandede.
der var flere andre der skulle afsted med hundeslæde mor sagde at de er urolige fordi der var flere mennensker

så kom de afsted, de kom også efter et stykke tid og havde haft en dejlig tur, Mark vil med igen, Naja vil ikke med igen, hun frøs i hænderne selv om hun havde skindhandsker, de små hænder fryser hurtig