lørdag den 23. maj 2009


Har taget i fersk gerning på hr.beier mens han hygger sig med grillen og øllen. Vi er lige blevet ringet op af vennerne fra danmark, vi blev helt misundelig, de har fest..... uden os :-) fy Martin, vi kommer til dec. og du bliver 40 til dec. hvad er det for noget? nå, så skidt da, vi får revance, det ved vi :-)
-
Se hvad vi har taget billeder i løbet af maj måned, HER

Drengene har været ude ved sandet.. de skulle bare ud og ”svømme” kan I ikke se der er lidt sne her.. det må være koldt for jeg kan se Malik løber væk og Mark og Mathias er i vandet. De er ikke ked af det. Mark er også en der ikke er bange for at prøve noget nyt.

Drengene skal ud og sove ved kammeraterne, her er Mark og plejerbarnet Malik, de to er noget forskellige drenge, de er som nat og dag.

Vi var også sammen med min mor og Dodo, min niece og her er Geene min nevø.

Jeg var sammen med min lillesøster Kuluk hele dagen, det var rigtig dejligt jeg synes vi ser sjældent, vi har jo vores pligt og alt mulig også arbejder hun nogle gange om lørdagen, og manden min kusanaq Karldak er i lederstilling og kan være ude og rejse.

Webbergrillen som vi er glade for og Hr.Beier passer også godt på den, når de er ved at være vinter bliver den pudset, smøret og lagt til hylden i skuret. Den fik vi fra svigermor da vi blev gift.










Vores første grillaften i år, selv om det måske er sent for dem der er i Danmark, men sådan er det her i Grønland, der er lidt sne hist og pist, klager ikke, der var 12 gr. rigtig dejligt. maden smagte utrolig godt, jeg lavede kartoffelsalat med masser af hvidløg samt flute og hvidløgsmør, Mark spurgt om der var ”de tykke danske pølser” de var ringridderpølser, hmmm.

Tog lige denne flotte billede lige før vi gik i seng.