lørdag den 25. februar 2012

koldt i Sisimiut


her er vores havn og der er is på havet og de små joller ligger godt i isen og læg mærke til.. der er en jolle der er på vej ud selv om der er is på vandet, det tør jeg godt nok ikke være med, især i den kulde :)

Opskrift koteletter i fad med ananas


vi kan ikke lide mad :) nej nej, vi elsker mad og det gør manden min også... ja og børnene, her er jeg ved at lave koteletter i fad med ananas, jeg har stegt koteletterne med hvidløg, lidt karry, salt og peber..


fløde med masser af hvidløg, karry røres


rørt :)


og der er tomat fra tomatdåsen, champignon, hvidløg, løg, salt og peber og jeg er ved at sætte sovsen i og de skal i ovnen i 35 min ved 200 gr.

ups har glemt at tage billeder af resultatet som så rigtig godt ud og smagte vidunderligt, men når I laver det kan I jo se hvordan det ser ud, bon apetit ;o)

den bedste familiemedlem


han er så sød, så sød ham vores grizly den unge mand, Naja leger meget med ham og det kan katten lide og når hun ikke er der er det ligesom han venter på hende og er rastløs og røre de ting som de plejer at  lege med og når hun kommer hjem er der jubel :)


og ligger gerne her

stress og for lidt blodprocent


jeg har for tiden meget travlt på arbejdet og jeg er ikke god til at sige fra og har haft stress de sidste uger efter en kollega holdt op og der kom en ny hvor jeg fik mere arbejdsopgaver som aldrig før og det resulterer i at jeg konstant havde minstruation hvor jeg til sidst ser stjerner :) og måtte en tur på sygehuset og får undersøgt min blodprocent.. den var god nok, jeg havde 5,7 blodprocent og ja ja, de vil have mere blodprøver selv om jeg havde for lidt blodprocent og de fik det :)

Projekt akia 20.02.12


så nu er der sat skillevæg


nu kan man danne sig bedre hvordan de vil se ud, gangen indtil soveværelserne fra køkkenet


fra badeværelset til den store indgang


vi får en 13 m2 indgang, det skal vi have, når man har kaffemik er det godt og især om vinteren har man masser af vintertøj snescootertøj støvler sko og det er der faktisk mange her i Grønland der godt ku tænke sig en større gang og det får vi i den nye hus


og fra indgangen til badeværelset


fra indgangen til stuen

lidt af hvert i februar


mig og lillesøster med børn gik en tur til akia


og vores kommende vej


og efter turen gik ved ned til min forældre og fik kaffe, mor er ved at lave perler til nationaldragt til en familiemedlem.


og da jeg kom hjem fik vi noget at spise og Mark fik Sushi som han elsker og de skal være stærkt, det kan han lide.. de stærke sager :)


om aften kørte vi en tur og der var - 22 gr og det var koldt rigtig koldt i Sisimiut den 20.02.12

hun elsker Lady Gaga


jeg ved ikke om det er musikken hun kan lide eller hendes tøj :) for hun elsker tøj, make up og smykker.. aaah jeg tror hun elsker hendes musik for hun høre det meget via hendes mobil og Ipad :)


hun sidder endnu og jeg oversætte for hende hvis der er noget hun siger som bl.a. er som jeg synes er rigtig godt, noget i retning af: der er ingen forskel på folk, det er ligemeget om du er tyk, tynd, grim eller lesbisk, home transvestit og det er rigtig Lady Gaga :)


ja, hun ser endnu min tosse :)

meget tidlig fødselsdagsgave


han skulle jo bruge den når han køre snescooter, så han fik den lørdag, meget tidlig, han skulle egentlig have fødselsdag den 5. april, rygsækken er med alverdensager, værktøjslomme, solbriller lomme, drikkevand med slange og den vigtigste af det hele, klapspaden/skovl
Han har glædet sig til at køre med Karldak, Jimmy og Michael og der var meget sne, Michael kørte desværre ikke med for der var noget galt med hans snescooter, men turen har været rigtig godt og det er første gang han har været ude ved hytten med snescooter. 

Projekt Akia 17.02.12


nu skal de til at sætte skille væg og dette er mod gangen til soveværelserne


og inde i stuen


nice, vi kigger hverdag, der kommer mange billeder af det :)