torsdag den 14. maj 2009




Jeg sad ligeså godt ved pc´en da frøken beier (Naja) sætter stoppeur til og sagde: mor når den ringer er det min tur til at sidde ved computeren, ja så lige pludselig ringer den og jeg bliver skubbet væk, ja, sådan kan man også gøre, meget smart tøze. (prøv lægge mærke til stoppeuret ved bordet)

Naja har lavet forloren hare, det er godt nok flot, drengene spurgte hvem der har lavet den mens vi spiste og fik store øjne da de fik at vide at, det var Naja der har lavet den.. for de var jo oppe og spille playstation og alt mulig.. de interessere sig jo ikke at lave mad, men det gør Naja, i skole plejer de at lave mad om torsdagen som hun er meget glad for. Jeg glæder mig til den tid hun skal lave mad til os så jeg kan sidde i ro ved computeren:-) men til den tid tror jeg hun har sin egen pc.



Naja var ude og spise ved sin fætter og vi kørte en tur da jeg hentede hende, vejret tager det helt rolig eller hvad? hvor er forår, der var -5 gr.
Billeder kirkegården Sisimiut,
Vi var nede ved overnaboen, Nivi og Tsatso har fået en datter i forgårs, Naja vil så gerne se den lille nyfødte.. åååh hun er sød.
Lægen skal se båden igen her eftermiddag kl. 17:00. Hr. beier er spændt om han får båden solgt.

Vi har besøg af amerikaneren, men han er i hvert fald ikke amerikaner, Naja har spurgt mig i forgårs Om Piitaaraq er amerkaner.. nej han er en rigtig lille grønlænder, Mark´s skolekammerat som han ofte er sammen med og spiser gerne herhjemme ved os, han er en hoved mindre end Mark og spiser meget, dejligt han kan lide min mad for som mig og min kollega snakkede om spiser de sikkert kun grønlandsk mad for de er sjældent vi spiser grønlandsk mad og ikke fordi hr. beier ikke kan lide dem, han er vildt med grønlandsk mad.










Der er mange der har været ind og besøge min/vores hjemmeside. "Nu er der 1000" sagde jeg til hr.beier som står i køkkenet og rydder op efter spisning, det er hans opgave og jeg laver mad. Han spurgt hvad for noget 1000? ja, besøgende, det er bedre vi får solgt vores båd svare han :0)