onsdag den 13. februar 2013

Sygemeldt, fik blokade i armen

 


Søndag havde jeg ondt i min venstre arm, noget så galt, da vi gik i seng er det lige meget hvordan jeg ligger så gør den ondt.. var faldt i søvn og vågnede kl. 2 om natten, tog TREO og gik i seng igen... vågnede igen ved 5 tiden, tog TREO igen, sov lidt trods smerte.. meldt mig syg fra arbejde for jeg kan ikke bruge armen, tog til sygehuset og ville bestille tid, mandag: kunne ikke foretage noget, tog TREO igen og udnyttede den med et bad, for et bad det skal jeg ha.. kunne næsten ikke tage bluse på og kunne heller ikke binde håret, da jeg tog til sygehuset viser det sig at, de har givet mig 2 minutters, hvor hun bare gav mig smertestillende piller... jeg skal have en tid, jeg kan ikke bruge armen og kan ikke arbejde og det fik jeg til næste tirsdag.. synes det var lang tid..

Min lille familie hjælper mig, Naja plejer at give mig tøj på, sat hår, mark smøre min arm, manden laver mad, vasker op osv. det er dejligt.
Det er ligesom, armen er ved at falde ud, jeg har aldrig brækket arm eller ben, men har hørt at det gør usigeligt ondt… det gør den her også… tror ikke jeg skal sammenlign det men det gør bare så ondt, en voksent lille mig, en mor foran mine børn, mand som væger mig græder som pisket, jeg pylrer måske men har aldrig prøvet det her som jeg har besvær med at forklare hvorfor den gør så ondt, om det er museskade eller jeg har belastet armen? det ved jeg ikke... jeg kan slet ikke bevæge den

Tænker på de stakkels mennesker der har det værre, der er syge.

 
 


 Onsdag, pludselig ringede telefonen fra sygehuset om jeg ik kom om 5 min?… joooo

Jeg lignede en hængt kat.. Smed alt hvad jeg havde i hænderne, selv om jeg ikke havde så meget J og skyndte mig at tage tøj på ved hjælp af Naja.. Nåede ikke at vaske mig, Jeg går ellers ikke ud af huset uden at se spejlet, men denne gang tog jeg hue på og pakke mig ind og ud af døren, jeg vil have den arm i orden, No hentede mig.. Lidt læbestift nåede jeg da J var hos lægen Jan, han kendte mig nok efterhånden, han har foretaget en blokade på højre arm for nogle år siden som virker, nu vil han også gøre det samme, den var ikke rød, hævet eller varm, man kan ikke se noget, jeg kan ikke forklare hvad det kan være. Han stikkede nålen.. av, efter det kan jeg bevæge den, men den er der stadigvæk... men dejligt at der blev gjort noget.