onsdag den 21. oktober 2009

min lille snemand

Han er udenfor uanset hvordan vejret er, bare der er sne, de laver huler og kommer ind med våde dragter og støvler, kinderne er røde og han er sulten, kender det godt da vi var børn, vi glemmer også nogle gange at vi skal have noget at spise, så sjovt havde vi det.

brugsen

Jeg har omkring 50 billeder af brugsen fra samme sted siden december 2008 mens den blev udvidet, som er i forskellige vejr, der har mellemtiden været brand i brugsen.

Indenfra, jeg lagde den i facebook, naboen skrev at hun troede først det var i danmark. Nej det er skam i Grønland, Sisimiut, Brugsen.


motion

Er helt stoppet med at træne, jeg løber gerne om sommeren og savner at motionere, jeg vil ikke give en formue på træning oppe i hallen, men jeg er ikke ked af det :-) jeg tager gerne nutella nu og da. Snakkede med veninden om jeg ikke også spiller håndbold om torsdagen, gad ellers godt bare for at være i selskab med hende, for man går ikke fra hende før man har fået en grineflip :-) men håndbold er ikke lige mig, hun skulle have valgt fodbold, så var jeg kommet.


Klean Kanteen flaske

Er ganske glad for min Klean Kanteen flaske, ville egentlig bestille flere af dem allerede nu til julegaver. Den her har jeg egentlig bestilt til hr.beier (den største af dem 1,2 l) Jeg plejer at koge vand og sætte flasken udenfor arbejdet og lade den blive koldt, det er også koldt udenfor, man kan se sneen smeltet rundt om flasken.