onsdag den 20. oktober 2010

en uge efter operation

har det godt, har været på arbejde og det gik fint, jeg kan stadigvæk mærke noget men ikke det store, er så glad, men æv jeg tror jeg er ved at have ondt i halsen, den er også i kroppen, varm, fryser og synkebesvær, må holde ud til weekenden, føler stærk.. tænker at halsbetændelse er langt fra den operation, hav en god dag :-)

mandag efter operation

6 dage efter operation kan jeg ikke gå på arbejde fordi jeg stadigvæk har ondt i mit underliv, jeg havde ikke sagt til No.. Mark har efterårsferie og er hjemme, han er hos naboen Minik, No havde ringet til ham på hans mobil hvordan det går med ham og Mark havde fortalt at mor var hjemme og ikke havde det godt, No var helt ude af den.. "har jeg ringet til sygehuset?" Nej.. og jeg skulle straks ringe til sygehuset om det er normalt at jeg har ondt (han er mere pylret end jeg :-) og det gjorde jeg så, hvor så sygeplejersken fortalte, at det er normalt at man har ondt efter operation, men hvis det virkeligt gør ondt skulle jeg ud til sygehuset, men det har jeg ikke men ikke nok til jeg kan gå på arbejde, tog et kodimagnyl og mener ikke det hjalp, tog et til efter ½ time. Jeg vil gerne ligge i sofaen, hvorfor kan jeg bare ikke ligge i sofaen.. er totalt rastløst, er ikke vant til at være hjemme til hverdag.

ej mark

ja, man kan også hop i badekarret med en mobil, ved ikke lige hvad de lavede men, minik kom, om han ikke lige kan forstyrre mark..