onsdag den 1. april 2009

Aprilsnar i min mands arbejde

Der hvor min mand arbejder er der en slambil som tømmer slamtanker med lort i, og de der køre i den bliver stikket i røven for ikke at blive syge. De har en dreng som arbejder der.. formanden havde sagt til ham der formiddag at, han skal ud til sygehuset og stikkes i røven, som sagt så gjordt kørte han til sygehuset, de stakkels sygeplejersker tjekker i deres computer for at se om han har tid, men de opgav og ringede til formanden, han fortalte dem selvfølgelig at, de var aprilsnar.
I en blad jeg har læst:

Tydeligt nationalitetstegn

Mine forældre var på ferie i Østrig og besluttede at benytte en vandresti op til et udsigtspunkt. Men gamle ben bliver let tunge og trætte, så da de mødte en mand for nedadgående, spurgte de ham, om der var langt endnu.
Tysk var ikke deres stærke side, men de fik alligevel den ønskede oplysning, og samtalen bevægede sig da også ind på andre emner. Bedst som de stod og bøvlede med de tyske verber, får den fremmede øje på en pakke Dandy-tyggegummi i min fars skjortelomme, og han udbryder:
-Sig mig! Er I danskere?
Da latteren havde lagt sig, flød samtalen meget lettere, og udsigtspunktet blev nået i fin stil.

En nem opskrift af pizza "dej" (der har været en mus i den lille pizza).
Dej:
15 g gær
½ l koldt vand
600 g hvedemel
1½ tsk. salt
Rør gæren ud i koldt vand i en skål. Tilsæt mel og salt, og rør dejen godt sammen. Dæk skålen med film, eller anbring den i en stor lufttæt pose. Sæt skålen på køl natten over. Når dejen har hævet færdig, fugter du dine hænder under den kolde hane og tager en klump dej på størrelse med en normal bolle. Læg den på en bagepade beklædt med bagepapir, og fortsæt indtil bagepladen er fuld (ca 6 boller). Bollerne skal helst ligge så langt fra hinanden, at de ikke vokser sammen. Dejen er, som bekendt meget lind, men den forvandler sig inde i ovnen til en delikat sprød bund med den rette seje krumme og masser af lufthuller, som egner sig så godt pizzaer. Fyld med

Frøken Beier på 8 har kastet op 3 gange om morgen den 31. marts, og vupti efter 3-4 timer var hun sulten og tørstig efter at være meget svag og en varm krop, hun må have haft feber.. men super aktiv blev hun, alt hvad hun har af legetøj fløv over det hele, det lagde jeg mærke til dagen efter, jeg var træt til sidst. Her er det da vi skulle have hvaffelhjerter, hun nyder vores udsigt. Vi blev også noget mæt og ikke rigtig kan spise pariserbøffer til aftensmaden.