torsdag den 4. februar 2010

sneen er hårdt som en sten

sådan ser det ud mange steder, sneen er hårdt som en sten, det er egentlig meget mærkeligt at gå på, det har ikke sneet et stykke tid, men i danmark drukner de i sne :-) ja, de tænker nok, sådan er det på grønland.

børnene skulle absolut stå på ski, de blæste en lille smule.. og det var glat sagde jeg.. de er det ligeglade med.. de var også det eneste der står på ski i hele Sisimiut med 7000 indbyggere.. temperaturen var på +5 grader om aften ved 20 tiden, jeg var så bange for at børnene kommer til skade, men de medarbejder i Igloo Mountain har gjordt deres arbejde, bakken/sneen er blevet blødt efter de har kørt med pistemaskinen.

lidt til humøret

jeg får ugeblade fra Ove, (min mand´s kollega) sidst jeg så ham gav han mig en knus og sagde at han har en pose til mig.. og jeg glæder mig også til at få den, for jeg kan ikke undvære "min blate" i sengen, det er måske ligesom når min datter har sin bamse eller dukke som hun skal sove med.

Og jeg kan godt lide når der er gode fortællinger i det blade.. her får I lige et par som jeg synes er gode.

7. klasses lærer spurgte klassen, om hvilken kropsdel, der bliver ti gange større, når den blev stimuleret. Marie rejste sig hidsigt op og sagde: "Det her siger jeg derhjemme, og så får du ballade." Læreren gentog sit spørgsmål, og Marie gik helt amok: "Jeg skal få dig fyret." Herefter rejste Per sig op og mente, at det måtte være pupillen. "Rigtig Per", svarede læreren og vendte sig mod Marie:

"Og til dig, lille dame, har jeg tre ting at sige:

1) du har en skidt fantasi, 2) du har ikke læst på lektien til idag, 3) og en dag bliver du vældig skuffet."

I får lige et mere til humøret..

Der var også repræsentanten, der altid rejste rundt i Jylland, men en aften landede han alligevel hjemme i sit eget hus, hos sin egen kone og i sin egen seng,. tidligt om morgenen vågnede han med et spjæt og udbrød: "Jeg må tilbage til hotellet." Konen drejede søvndrukkent hovedet og svarede: "Det behøver du ikke, min mand er i Aalborg."