fredag den 18. oktober 2013

Stolt af mine børn

 
Sønnen laver lektier mens faren surfer på internettet, det var meningen at Mark vil ud til sine kammerater efter lektier, men lektierne var for sværer og det tog lidt tid, efter de var færdig hvor faren har hjulpet ham med matematik troede jeg han ville gå ud i byen... da jeg spurgte efter ham svarer faren at han var faldet i søvn i sit soveværelse, ja, det var hårdt at lave lektier, han har endda ellers efterårsferie... han var tidlig i seng :)
Mark: Jeg er også stolt af ham, vi har prøvet at opdrage vores børn, så det ikke er dem der bestemmer, det er os forældre der bestemmer så længe de bor hos os og vi har mange betingelser her i huset, de må yde før de nyder ting eller andet, jeg har sagt til dem idag, enten må en af dem støvsuge stuen og den anden må tage den store gang og den lille samt badeværelse og det var meget nemt, Naja vil støvsuge hele stuen hvor Mark vil støvsuge de andre rum og da vi kom hjem var det pinlig rent.
Mark rydder selv op i sit soveværelse uden vi siger det til ham, han smider endda dynernen udenfor for at lufte dem ud, støvsuger, pudser støv mm....
Pikinnguaq: Jeg er også stolt af storbroderen, han arbejder i Thule og passer sit job, står selv tidlig op uden hjælp af forældre eller bedsteforældrene, han klarer sig rigtig fint og har gode kammerater og de holder selvfølgelig fest, men jeg har altid beundret ham, da jeg oplevede engang hvor en af hans kammerater havde blåt øje efter by tur og jeg spurgt selvfølgelig hvad der er sket og hvor var min søn hen? Var du ikke med til slagsmålet?? Nej nej, det gad han ikke, han gik bare som han sagde, hvis kammeraten vil slås, så må han slås med andre, men jeg vil ikke være med til det... flot min store dreng!!
Naja: Det er knap så godt med lillesøster, man skal først sige det til hende før hun rydder op, men hun gør det også, men inden hun nåede at rydde op er der gamle vasketøj på gulvet, søskende er så forskellige men det gør ikke noget, de har hver sit måde at være på, elsker dem lige meget :)

Vores små besøgende

 
Aviaana og Naduk, min nieces døtre, de er så søde, igår har mig og Naja hentet dem fra vuggestuen og Naja skulle på sygehuset og få fjernet noget fra øret og de var med og de var så velopdragen og da vi kom hjem idag fredag efter stor indkøb var de lige stiget ud fra busen, så vil de lige på besøg inden spisetid, synes det var hyggeligt, så har Nukaati også en lille aflastning, da hun er alene i øjeblikket da manden er ude at rejse i forbindelse med hans arbejde :) 

Rimfrost i Sisimiut

 
Synes ikke at have oplevet det før, det har ikke sneet... det er rimfrost!! der var tåge, fugtig og her plejer det at være tørt. Fru Tørhed, Hr. tørhed... hvor er I henne? Der er klimaforandring :o)

 
Mærkelig vejr siger jeg bare, kørte hr.beier på arbejde kl. halv 7 om morgen og der var mørkt og glat på vejen, øv man skal bare køre forsigtig.

Mark

 
Han er blevet så stor, det er da utroligt tiden løber afsted..
 
 
Oktober 2003, Mark til højre da han var 5 år, Naja 3 år og Martin i midten 4 år.

Andelsboligforening Narsartaa

 
Var ude og se "Diana" hyggelig biograftur med pigerne fra andelsboligforeningen :)
(Billedet: Aaqa, Bolette, Najatta)
Mig og Barfuss ved siden af (er ikke på billedet)

Køre med hr.Beier

 
Jeg har taget arbejdstøj på, vi skulle køre Gustav Hansen´s lastbil og aflevere bådstativ til lillesøster og svoger hus

 
og hygge os søndag eftermiddag sammen med manden :)

Små Kartofler og rejer m/ærter, majs creme fraiche til

 
Skær de små kartofler i firkantet, hæld oliven olie i et fad og sæt kartoflerne og bland hvidløg, salt, peber og timian i og sæt dem i ovnen på 200 g. omkring halv time indtil de er "brune"
 
Rejesalat:
 
Rejer
Ærter
Majs
Salt
Peber
Dild
Creme fraiche
 
bland creme fraiche og lidt salt, peber og dild sammen, lad det stå lidt og bland rejer, ærter og majs sammen ;)

Malik og Mark Malik

 
Malik Olsen sov hos Mark Malik, de går i 10 klasse og skal til at spise morgenmad som består af Toast!! Ja, toast, skal I ikke have rundstykker? Nej var svaret, de skal have frisk varm toast, Ok :)
Unge mennensker :) (begge 15 år)
De vil i øvrigt i Tjele efterskole sammen i 2014 :)

Naja´s operation

 
Efter Naja´s operation den 24.09.2013 som var foretaget lukning af hul på trommehinden med fuld bedøvelse og nu har de taget "vatten af. Hun har glædet sig og det var rigtig dejligt... og hun var meget tilfreds :)