fredag den 4. december 2009

savner at være hængetræ

Jeg havde min digital camera på arbejdet, og ledningen var viklet rundt i min kontorstol uden min viden.. og da jeg skulle stå op ad stolen tog jeg cameraen med og den faldt ned på gulvet med kraftig hast, så den gik i stykker, æuf, så bliver man lidt klogere, næste gang sker det ikke.
Min tosse står stille da jeg ville tage et billede af byen med månen bagved, hun er ikke så morsyg mere, jeg savner den der hvor jeg bar hende i armen mens jeg laver mad eller hun sidder på bordet og hjælper mig og snakker om alt mulig, hvis der er et andet forkert skal hun nok markere, hun fortalte, at i fritidshjemmet må hun være ude selv om hun fryser, det var også koldt i denne uge, jeg sagde til hende at hun skal sige til personalet at mor har sagt når du fryser skal du ind. I kan tro, hun har sagt: MIN MOR HAR SAGT AT JEG IKKE MÅ UD OG LEGE NÅR JEG FRYSER. Basta, da hun kom hjem fortalte hun mig at hun godt må gå ind hvis hun fryser... :-)


Jeg er så tæt på nogen gange at opgive min skolegang i forsikringsakademiet, men vil ikke opgive og vil prøve at vise familie venner og kollegaer, at jeg kan det her, selv om jeg er overbevidst om at jeg ikke består, for jeg synes det er meget svært for mig at argumentere på flere sider og henvise til relevante love, regler mv. det kan være det er nemt for andre men som en af gruppen sagde til mig at hun ikke forstår hvorfor jeg skal igennem det her for det passer slet ikke til i Grønland, hun havde også nogle gange svært ved at forstå nogen af de opgaver. Men jeg har nogle dygtige kollega som har bestået, de kan være de har andre meninger, men det er min mening.


Jeg glæder mig til det er overstået for jeg har en uro og bliver ved med at tænke på det i min hverdag, måske er det slet ikke noget for mig, lad os nu se.