tirsdag den 15. marts 2011

naja syg

mor passede naja men hun skulle til møde med hendes formandspost, så måtte jeg lige hjem og passe hende omkring 2 timer og så ville jeg selvfølgelig udnytte dette ved at vaske tøj.. nej nej afløbet var frossen fordi der er så koldt, så må hr.beier lave den når han kommer hjem, det der er mandearbejde :))


min lille syge princesse keder sig, nej intellegente personer keder sig ikke, hun har nok, rydder op i sit skuffe og læg mærke til hvad hun har lavet.. på bordet står fyrfads lys med forskellige farver

vi har en lille kat på vinduet til højre, det er noget Naja har lavet, vejret ændrer sig hele tiden, nu er den klar.. for halv time siden ku man ikke se noget.. lad den, det er vinter, det er marts :))

minus 22 grader


det har blæst og blæst, det er marts måned, vi grønlænder plejer at sige om marts: marsi qaqutigut ajunngittaqaaq, oversat: Marts er sjældent godt og den er ikke gået forbi denne år.. igen, fantastisk :)) (isen på billedet skulle være tyk, det ser ikke sådan ud når man kigger på det)

isen er kommet ind fra havet p.g.a. den lange storm og kulde

selv vores afløb til vaskemanskine er frossen, måtte hælde varm vand så jeg kan komme af med mine vasketøj, det er godt jeg kiggede efter først ellers havde jeg vand over hele gangen og garderoben, har prøvet det, det er forfærdeligt.