onsdag den 27. januar 2010

kan ikke undvære

denne dims og jeg er nok ikke den eneste i hele verden, joo, jeg kan godt undvære den men ikke længe, så skal man også have adgang til internettet og jeg synes det er en dejlig opfindelse, men også dyrt hvis man bruger det for meget når man er i TELE.
Tænk, ja, da jeg var barn havde vi kun én tv hjemme og ingen internet, ingen mobil og ingen pc.. nu har vi i hver rum en tv og hver sin bærbar, sådan er livet idag.
børn er dejlige: min lille datter kom på mit arbejde og hun skulle tisse og kommer til at se det hele igennem og hun sagde betænksomt, mor, toillettet er lavet af folk ik også? Jo det er lavet af folk, det er ikke kommet af sig selv, hun er dejlig. hav en god aften.

kursus

første dag da vi var til møde og kursus i Nuuk er det ligesom vi har rettet ryggen til og lyttede og følge med hvad der blev sagt, sådan fortsatte det indtil vi
den næstsidste dag skulle til en god middag i restaurant Serfalik, dagen efter skulle vi fortsætte mødet kl. 9:30, vi var så trætte at nogle af dem måtte stå og nogle havde stolen vendt om så de kan lægge armene i rygstolen :-) Vi skulle være færdig 17:00 men chefen kunne godt se at alle ikke var friske så vi slap 15:30 :-) det var også enormt hyggeligt, tak for denne gang Nuuk og mine friske kollegaer.