torsdag den 8. oktober 2009

faldt og fik syet to sting

Havde lyst til at tage billede af denne kønne ansigt, han er blevet så stor, vil ikke rigtig gå glip af noget... lige pludselig vil han ikke sove sammen med os.


Dagen efter ringede de fra skolen om jeg ikke køre ned til skadestuen for Mark er faldet. Hun sagde godt nok at det ikke var slemt, men når man bliver ringet op og skal til skadestuen... så må der være noget galt. Det viser sig at der er kommet en flænge på hagen da Mark faldt, den var grimt og han kunne ikke lade være med at græde hele tiden og da han kom hjem, sagde han at han var bange for at de kommer til gøre ondt at han græd sådan, søde ven du har lov til at græde lige så tosset du vil og det hjælper, sagde jeg til ham. Han fortalte at de havde spillet fodbold og han havde for sjov haft hænderne i lommen og han faldt og landede i hagen og bidt sig i tungen og så har du lært noget.. du skal ikke spille fodbold med hænderne i lommen sagde faren.

4 års Hyacint-bryllupsdag

Det er 4 år siden vi blev gift på Rådhuset, nærmere kaldt Sisimiut kommune ved borgmesteren H.B., men nu hedder det Qeqqata Kommunia. Det var ikke et stort bryllup, men det var stort for os begge. Der er vist ikke mange der ved da vi blev gift, for vi har ikke fortalt nogen, kun de nærmeste venner og familier var inviteret og Tina og Sachse var vores vidner. Det var et stille bryllup og hyggeligt. Det kan være der er mange der drømmer om et stort bryllup og det har jeg også tænkt i mine unge dage, men efterhånden finder man ud af at det er vigtigt at være sammen og ikke diskutere om de forskellige detaljer og arrangementer med stort bryllup. Det var en specielt dag.