mandag den 23. november 2009

patienter

Jeg var ikke så meget for at tage billede af mine syge børn, der er lidt rodet på sofabordet der er lego, bærbar på gulvet og vigtig ting er der også, vores glas som vi har brugt meget da det er godt med masser af vand når man er syg.
Mig, Mark og Naja har været hjemme, hr.beier er lidt bekymret for sin datter fordi hun har haft feber i 5 dage i træk, jeg har ikke været bekymret for der er så mange der er syge for tiden, hun har ikke spist ret meget og da hun endelig spiser noget kommer det ud igen, det er så synd, hun er tynd i forvejen også bliver hun endnu mere tynd, jeg lavede en lasagne som hun er vildt med og hun har spist noget til aften, dejligt.
Mark blev sendt hjem i fredags fordi han havde det dårligt, ud af 22 er fem elever i skolen, så der er mange der er syge. Jeg var også blevet ramt af sygdommen, den var ikke god, jeg chattede med veninden Signe at hun håber ikke de bliver ramt og det håber jeg ikke for den er slemt, vi har trappe til ovenpå, jeg har så ondt over hele kroppen at jeg måtte trin ad gangen, det er gælder også turen op, så galt var det. hr.beier sagde til mig at jeg ligner en på 80, tak hr.beier :-)