onsdag den 22. december 2010

smukke kvinder

fik denne mail fra en veninde, Tak Anna :-)

SMUKKE KVINDER:

En lille dreng spurgte sin mor: "Hvorfor græder du?"
"Fordi jeg er en kvinde", svarede hun ham.
"Det forstår jeg ikke", sagde han.
Hans mor gav ham blot et knus og sagde: "Og det kommer du heller aldrig  til"........
Senere hen spurgte den lille dreng sin far: "Hvordan kan det være, at mor græder sådan uden at der er en grund til det?"

"Alle kvinder græder nogen gange uden at der er en grund til det", var alt hvad hans far kunne sige.....
Den lille dreng voksede op og blev en mand, stadig undrende over, hvorfor kvinder græder.
Til sidst ringede han til Gud og da Gud kom til telefonen, spurgte manden:

"Gud, hvorfor græder kvinder så let?"
Gud svarede: "Da jeg skabte kvinden skulle hun være noget særligt.
Jeg gjorde hendes skuldre stærke nok til at bære verdens byrder; og dog blide nok til at kunne yde trøst...."
"Jeg gav hende indre styrke til at kunne udholde at føde børn og til at  kunne udholde de afvisninger, der mange gange kommer fra hendes børn..."
"Jeg gav hende en hårdhed der tillader hende at fortsætte, når alle andre giver op, og til at passe sin familie selv under sygdom og udmattethed uden beklagelser..."
"Jeg gav hende følsomheden til ubetinget at elske sine børn, selv når hendes barn har såret hende dybt..."
"Jeg gav hende styrke til at kunne lede sin ægtemand gennem hans mangler og skabte hende fra hans ribben så hun kunne beskytte hans hjerte..."
"Jeg gav hende kundskab til at vide, at en god ægtemand aldrig gør sin hustru fortræd, men prøver sommetider hendes styrke og hendes beslutning om at stå ved hans side uden vaklen..."
"Og endelig gav jeg hende en tåre hun kunne fælde...Den er hendes eksklusivt til at bruge, når der er behov for det. For ser du: Det smukke ved en kvinde er ikke det tøj hun har på, ej heller den krop hun har, ej heller måden hvorpå hun ordner sit hår. En kvindes skønhed  skal ses gennem hendes øjne, fordi det er hoveddøren til hendes hjerte - det sted hvor kærligheden bor."

Send venligst denne lille historie i dag til alle de smukke kvinder du kender til minde om fejringen af "Kvindens Historie Måned". Hvis du gør det, vil der ske gode ting - du vil styrke en anden kvindes selvrespekt!

Enhver kvinde er smuk!

grønlandsk kage og boller

min mor ringede igår om jeg vil have grønlandske kage og boller? om jeg vil! :-) jeg købte mel, sukker og rosiner og aflevere dem til hende og hun ringede allerede her om jeg ikke henter dem :-) tak mor.
på billedet er mit feriebord, den er lidt rodet, har rodet med gaver :-)

øj, er det allerede den 22. december? :-)

 tøj fra Christa (svigerdatter)

 og smykkerne


det første Naja sagde imorges var: om 2 dage er det jul, der er købt alle julegaver og jeg har ferie inden jul og det er dejligt, efterhånden er begyndt at tænke på ferie inden jul, kan huske for 2 år siden hvor hr.beier skulle købe julegaver til ”mændene” og jeg skulle købe til ”pigerne” og jeg havde købt alle julegaverne og da vi havde en hel masse julegaver tænkte jeg at han havde købt det, det er sådan at han kan overraske mig med gaver hvis det er morsdag eller fødselsdage, plejer der at stå en gave på bordet når jeg kommer hjem fra arbejde. Og da jeg spurgte den 23. december 2008 om han havde købt julegaver? Bare for at være sikker på om han havde gjort det? Nej, vi var på arbejde på det tidspunkt og jeg skulle holde fri klokken 16:00 og der er ikke købt julegaver til far, Storerbror Piki og på det tidspunkt var Malik 10 år (plejebarnet) hvor jeg kan huske at det var meget svært ved at finde en julegave til ham, pyha, det sker ikke mere, men man skal aldrig sige aldrig. Men vi nåede det i sidste øjeblik og gaverne var svært at finde og dyre. I år har jeg en hel uge til at forberede mig, men der er så meget både hus der skal til en gang hovedrengøring og indkøb med mad osv, er det lidt stressende, men det går og jeg tror man når det alligevel selv om man er på arbejde før jul, min lillesøster er på arbejde i børnetøjsforretningen, de har travlt og hun holder først fri om aften, hun er også god til forberedelser osv. Mark var syg igår, han havde det skidt, han bliver ved med at sige at han er svimmel, vi har hygget os med storerbrorens dvd som han har købt, de var her og spise sammen med Christa, jeg havde selvfølgelig lavet mad til hele Qaava og inviteret dem til lasagne, Christa havde afleveret en hel masse tøj og smykker som mig og Naja havde glæde af, hun kom med flere og jeg havde vasket hendes Canada Goose jakke som hun skal have med til Thule, de skal begge afsted den 3. januar og skal være væk i flere måneder for at samle penge, den lille hus bliver lejet at kammeraten Nukaaka. Mor (svigermor) kommer i morgen, hvis hun kommer, vi krydser fingre, i danmarksnyhederne er der dømt til snevejr og regner med at der er forsinkelser i togene i københavn, vi glæder os til at se hende og håber, HÅBER hun kommer. mor vi venter :-)