tirsdag den 15. december 2009

svigermor 70 år

første gang vi så hinanden er i 1997 i sønderborg i en trappe hvor hr.beier skulle rejse til Rhodos sammen med Allan og mor siger at han var så ked af det for vi havde jo lige mødt hinanden mig og hr.beier i 1996 hvor alt var spændende.
Min svigermor (kalder hende for mor) ser så ung ud, trods de 70 farer hun rundt, har lige fornyet kørekort og hun har altid noget at give sig til, hun har passet sin mor indtil hun døde sidste år, hun blev 95 år. Jeg har altid glædet mig til at se hende når vi skal besøge hende i Danmark, jeg føler mig altid hjemme i hendes hjem, hun giver mig alt når jeg er på besøg, jeg får tøj, creme og alt mulig. Nu forkæler hun os på denne ferie, vi har spist ude og hun har lavet mad mens jeg har været syg og sørget for alt.

vi var i kinesisk restaurant der hedder Peking, vi skulle have 5 retters mad og jeg skal love for vi var mætte da vi kom hjem, vi sad og hyggede os og snakkede om alt, børnene var da træt til sidst for maden kom jo en efter een fem gange. Men vores ynglings restaurant Tam Tam kan ikke overgås :-)