mandag den 18. januar 2010

rejse - horoskop

Jeg tror ikke så meget på horoskop. I mit horoskop har der stået for nogle måneder siden at jeg kommer til at rejse meget, jeg tænkte.. ja, hvor skulle jeg rejse hen? ja, jeg synes jeg rejser meget efterhånden, november var jeg til danmark forsikringakademiet og december danmark på ferie og imorgen rejser jeg til Nuuk på kursus og i februar skal jeg rejse igen til danmark hvor jeg skal til eksame, så håber jeg det stopper et stykke tid, nu har jeg lyst til at være hjemme og hygge mig og ikke tænke på noget om opgaver og eksamer.
.
Jeg har også haft en mærkelig episode da jeg læste i nettet om min horoskop, der stod: idag skal du til tandlægen. Jeg tænkte ikke over det før jeg spiste en dejlig ribbensamwich og skulle til tandlægen med det samme da en fyldning knækkede, ja, men jeg tror stadigvæk ikke på det, er det tilfældigheder?
Det er HER jeg har set min horoskop, se din horoskop dags dato.
.
min dags dato horoskop siger: spar på pengene, du skal bruge dem senere... ok

Signe, Dame S

vi skulle overraske Signe, Dame S, forrest til venstre, det skulle forstille sådan at hendes barndomsveninde skulle invitere hende.. at de skulle være selv.. vi andre sad bagved baren da de kom ind til bøfhuset. Hun blev meget rørt og overrasket og vi havde en hyggelig aften med billig grin og dyre mad, der var 2 piger der ikke var med til bøfhuset, den ene kom senere på aften da vi var nede ved Vivian efter spisning og den anden kom desværre ikke med en anden årsag.

lægger de lækre mad. Forreten ser således ud, grillet chili marineret ka kammuslinger på salat grandmere


hovedretten: kalvetournedos med suterede grøntsager rösti kartofler sauce bairnaise


desserten: nøddekurv m. bourbon vanilleis og friske jorbær