lørdag den 24. september 2011

det er blevet koldt


det kan man se ved spejdersøen


men min tosse er ikke ked af det, hun går bare i bluse, kom forbi hende da jeg gik iført med min dejlige varme Canada Goose (min tosse i midten) hun starter i øvrigt i fritidshjemmet den 1. okt. og det er vi glade for, kommunen var rigtig hurtig til at hjælpe hende og de kender hende godt for hun kan ikke rigtig klare sig selv endnu efter skole, selv om hun er 11 år er hun stadigvæk bagud, hun er psykomotorisk retarderet, hyperaktiv og kortvækst med hendes sjældent syndrom, hun er en pige, der er på mange områder ikke er aldersvarende udviklingsmæssigt. så jeg er nødt til at holde øje med hende fra arbejde hvor hun går hen, så går hun i butikker og hilser på alle og enhver og jeg er så bange for at hun bliver udnyttet eller andet, nogle gange ringer hun fordi hun er utryg og er alene, det er ikke altid børnene vil være sammen med hende p.g.a hendes handicap, hun leder efter dem og det er dejligt at hun kan være sammen med Kuna fra hendes klasse :)

sushi igen


det varer nok længe til vi skal have sushi, men så vil jeg gerne lave det selv, der var tilbud på sushi og det skal prøves og frøken beier vil ikke have sushi, så kan hun ligeså godt bestemme hvad hun vil have og det blev æbleskiver, det er ikke hverdag vi spiser sådan og det er hyggeligt. så fik vi da lidt smagt på det sidste :) 

fik en hel rensdyr


der er mange der er på rensdyrjagt, mine forældre også været sammen med mine søskende


og min far tog afsted igen fordi de vil gerne give os en hel rensdyr til Mark´s konfirmation, det er lidt pinligt.. for vi ville skaffe selv eller har været på rensdyrjagt og hvis ikke vi fanger noget køber vi, men mine forældre vil give os, sådan er det og det er vi glade for


så måtte hr. og fru igang, har egentlig aldrig prøvet det :)
en gang skal jo være den første..


ja, det er faktisk ikke let, vi havde blod over det hele i den lille køkken og hvergang vi skærer kød gør vi det på det forkerte steder og når den er færdig stikker der et knogleben frem, hr.beier sagde det er godt svigerfar ikke ser det :)


dybt koncentreret, vi blev da færdig og lækker træt med masser af kød i fryseren :)