torsdag den 9. april 2009


Der er vindstille og vores udsigt er jo ikke så dårligt. Godnat,

Tosse en har fået solbriller, dem har hun haft på hele dagen, på toillet, lege og da hun skulle børste tænder :-) tosse en

I dag skærtorsdag var det en vidunderlig dag og vejr, mig og mine naboer var enige om en ting.. pudse vinduer, I kan lige se Ulla og Tina længer nede er også i gang og børnene leger godt udenfor.

I går var jeg alene hjemme i 3 kvaters tid da børnene vil ud i tøsebakken og stå på ski, jeg har engang købt snowboard til Naja fra vores lokale avis hvor jeg skrev: Snowboard købes.. den str. osv.. inden jeg tænkte over det ringede min mobil at der er en der har en snowboard til salg..skyndte mig og kørte der ud til ham, og det var skam lige nøjeagtig hvad jeg havde tænkt mig.. 110.- havde jeg i lommen, vupti så fik frøkken beier en snowboard.. hr. beier kørte dem ud til tøssebakken og han havde aldrig set Naja stå på snowboard, jeg sagde til ham inden at hun er god til at stå på snowb. for hun gør det meget i fritidshjemmet.. nå, hr. beier fortalte at da Naja tog sin snowboard fra bilen og gik ud til bakken så det proffesionel ud hvor hun har snowb. i ryggen og da hun skulle have den på smed hun den på jorden og tog det på uden problem.. han var spændt på at se sin datter susser ned ad bakken.. da hun var færdig med at tage snowb. på gik hendes "store skindhandsker med velcroluk" ud og hun vendte sig om til far og råbte FAR den går af.. så måtte far ud og ordne handsken men der var Naja allerede i gang med at tage snowb. af.. ja han nåede aldrig at se hende.. for så gider hun ikke mere sagde han.
Kunne ikke stå for den smukke måne fra min køkkenvindue. Her er den.

God påske til Jer alle, Naja har lavet denne fine troldegren.