fredag den 18. november 2011

min teenage dreng og manchepknapper


vores teenage må også forkæles engang imellem, lille mor spurgt hvad han ønskede sig at spise? jo, risengrød, vupti så har mor lavet dem og kørt dem ud til hans kammerat så han kan spise, har endda sat en gaffel med :) nå, jeg havde sendt hr.beier til mandefest, hentet Sachse og hr. Palle Kock på vejen og kørte dem til hotellet, mig og Naja var home alone..


havde kørt frem og tilbage, skulle på indkøb, kørte hjem og skulle hente storebror´s "1 million" parfume fordi jeg har lagt alle hr.beier´s parfume i containeren, han bad mig købe.. nej nej hvis vi kan låne "1 million" er det fint.. og ikke nok med det skulle vi låne manchepknapper fra Nikolajsen fordi sidste gang havde han mistet den ene, synes godt nok de var en dyr ting, de kostede 500,00 kr. og jeg var ellers i byen for at lede og fandt ikke nogen, jo en på 1000 kr. nej, skrev i facebook om der er nogen der har manchepknapper, fik hurtig et par kommentarer og en veninde Nikolajsen skrev en sms at han kan låne hendes mands manchepknapper...

og de fik vin for det og da vi skulle til og gøre klar med smokingsættet sad der den ene manchepknappe på skjorten og den ene havde jeg lagt i den lille røde pose sidste gang... dahm, han havde altså ikke mistet den ene, der røg rødvin, men det gør ikke noget, han gik glad afsted med rød butterfly og sokker resten sort og hvidt :)

havde forresten en dejlig fødselsdag den femtende, synes alle var søde, selv på arbejdet :) fødselsdagsbarnet havde altså så travlt og ikke engang tid til min blog, men skidt det kommer, vi har så travlt med andelsbolig, når man starter fra bunden er det en stor mundfuld, men det havde vi jo også regnet med så det er fint, meget fint :) 

Projekt 17. november 2011



OMG, nu er materialerne kommet


og der er rigtig meget, mig og hr.beier havde store øjne :)



det er ikke småting, pyha vi glæder os helt vildt til husene er færdig