søndag den 26. maj 2013

Vores båd igen og igen

 
Hvad skal jeg sige? Boller fra koberg. Plejer man at svare!
ku´ ikke lade være med at tage billeder af vores nye flotte båd.
Den er brugt men ser som ny, det har været en amerikanst læge der har ejet den, der er solceller på Hard toppen, meget imponerende og der er mange spændende ting, det er nr. 4 TrophyBåd vi har købt fra USA, denne her er den pæneste, men vi har ikke sejlet i den endnu, det komer vi til ;o)

 
 
 
 
Glæder os til at bruge den.

Hjemkomst efter studierejse

 
Selv katten var glad for han er hjemme, Mark har været på studierejse i sydgrønland Qorlutukasik og han har haft en god tur som han sagde

 
Tror han har savnet mors mad? Han havde ellers spist aftensmad på passagerskibet, de kom lørdag kl: 18:00. Lille mor her har gjordt hans værelse rent, støvsuget vasket gulv osv til han kom og efter spisning lagde han sig i sin seng og så film og hyggede sig... spurgt hvad han vil have til dessert, Is eller æblekage? Det skulle være æblekage med masser af flødeskum ;ø)

WP tøsefest Sisimiut

 
mig og min lillesøster Kuluk

 
ej vi havde en rigtig mega hyggelig aften hos V.
Jeg grinte så meget så tårene trillede, hver en har jo sin måde at være på og kan være rigtig sjov...
ikke et øjeblik var kedelig, det er en terapi der vil noget ;)
 
 
Prøv lige se her... et lækkert syn ik`? :ø) jeg havde medbragt Kylling i sur/sød med ris, hvor andre havde forret med lækkert anretning, sushi, mattak, rejer, stenbidderrogn, salat og jeg kan blive ved, det smagte godt.
Tak for sidst piger <3