lørdag den 6. juni 2009

Kunne ikke lade være med at sætte denne ugens brev fra Hjemmet:

Vi skulle male sommerhuset og havde netop købt pensler og 30 liter rød maling. Vi stillede noget af malingen i bagagerummet og resten på bagsædet i bilen.
Vi kørte ad en hovedvejen, da en varevogn kom drønende ud fra en sidevej og ramte vores bil. Det gav et ordentligt brag, og så fløj vi hen ad kørebanen, rullede et par gange rundt og endte i grøften.
Heldigvis havde vi begge to sikkerhedsseler på, og varevognen havde ramt ud for bagsædet og bagagerummet, så ingen af os var kommet til skade, men malingdåserne var sprunget op. Der løb vel 20 liter rød maling ned ad vinduerne, og vi var begge smurt ind.
Da chaufføren fra varevognen kom løbende til, var der allerede standset tre biler på hovedvejen. Og da vi steg ud, dryppende af rød maling, begyndte folk at skrige. De holdt sig forfærdede for munden, og en gjorde mine til at kaste op, så vi råbte:- det er bare rød maling! Rød maling!
Så åndede de lettet op. Falck kom hurtigt, og Falckredderne var også nærmest smurt ind, da vi nåede sygehuset. De skulle jo lige tjekke, om vi fejlede noget.
Vi blev renset for maling på hospitalet, og efter en nat med undersøgelser, røntgen og observation for hjernerystelse blev vi kørt hjem. Da havde vi set så rigeligt med rødt, at vi endte med at male sommerhuset gråt.