lørdag den 5. marts 2011

fastelavn ved najas skole

lærerne er altid friske og meget kreative m.h.t. kostume, efter de har slået katten af tønden lege de forskellige lege og der blev danset.

naja ville være princesse igen i år og hun tog det af med det samme, jeg ville gerne have give hende noget andet men nej.. her er lille Alex ved siden af.

sushi


jeg lavede sushi

hr.beier havde lavet marineret laks som smagte godt, de er ikke med på billedet


mig og mark havde lyst til sushi, det er dejligt engang i mellem

hr.beier´s kikkert

dette er taget fra hr.beier´s kikkert, meget god


ja og uden kikkert, I kan måske se den røde og grønne hus?


han er ikke så meget for vi skal bruge det, for det gamle kikkert er noget brugt, de er tabt på gulvet og mishandlet og derfor ikke så tydeligt som de nye.

dårlig vejr februar

dårlig vejr

prøv se flyveren, kan næsten ikke se den, jeg får det dårlig når jeg ser en fly i sådan vejr, har oplevet det selv, man kan næsten ikke trække vejret, da jeg fløj fra Sisimiut til Nuuk begyndte vejret ændre sig jo mere vi nærmer os Nuuk, det er ligesom vi er blevet fanget, vi kan ikke lande, piloten prøvede, jeg sad ved flyveren ved siden af en jeg ikke kendte og I kan tro vi hold fast ved hinanden, aldrig før har jeg holdt en så intenst som jeg ikke kender, kunne høre folk råbte bagved, vi sad overfor et par seje gutter med stor selvtilled, da jeg kiggede mig rundt og i vinduet og mod gutterne er de knap så seje, de krøb næsten sammen i et.. det er ligesom da vi skulle lande og flyet lettede igen, fløj vi i siksak og pludselig landede vi, det er ligesom vi blev skubbet ned på landingsbanen og da vi skulle stige ud af flyet for at tage håndbagen gyngede flyet, ja det var den flyvetur jeg havde og glemmer den nok aldrig, der er lige sket ulykke igår, heldigvis ingen tilskadekomne. En islandsk fly.