mandag den 6. juli 2009

Pakker kuffert

Børnene pakker kufferter, de flød over det hele med tøj, jeg synes det var tidlig, det var jo søndag og de skal først afsted på torsdag til farmor i Danmark, de følges med naboerne fam. Sachse til kastrup hvor de så mødes med farmor. Jeg var inde i stuen.. så kommer Mark ind og spørger: mor hvor mange sokker skal jeg have med? Lidt senere kommer Naja ind: mor, hvor mange trusser skal jeg have med? og lidt senere kommer Mark, hvor mange....osv, de spurgt om t-shirt, bukser, bluser og strømpebukser og den vigtigste, game boy, de plejer ikke at spille game boy til hverdag, men når de skal sejle eller rejse så dukker den op.

Mig og hr.beier bliver her i Sisimiut, vi bygger en hytte i første fjord, vi tager også afsted torsdag og bliver sat der, jeg ved ikke hvor lang tid vi skal være der, der er ingen tv, telefon eller min bærbar :-) så det er med at nyde det, for det plejer vi jo at gøre hvert sommer, det er så hyggeligt derover.

Vi skal først til Danmark til december når farmor runder, vi glæder os, jeg har ikke været i danmark siden sommer 2007, så lille danmark, jeg savner dig :-)