lørdag den 4. april 2009


Naja vil gerne også fortælle at hun har hygget sig.. her er hun sammen med Ringsted yngste.

Hold da op, hvor har jeg haft det skægt.. må jeg sige det? Håber sandelig også mine drenge har også haft det skægt samt alle Jer andre.. Det var lidt specielt dag synes jeg, jeg har glædet mig til at se Ringsted igen samt de andre "Damer" Ringsted er flyttet til Danmark for 5 år siden sammen med sin samleverske Erneeraq og har fået 2 dejlige drenge, de er på besøg her i Sisimiut, vi plejer jo at være "de 5" og efter Ringsted rejste til DK var vi kun "de 4" som sås engang hver måned eller flere hvor vi i skift er hjemme i hver sit og tager gode mad med og hygger os bare sammen med børnene en lørdag eftermiddag og æder og griner og jeg ved ikke hvad.. men så højt at husets vinduer næsten eksplodere og efter det plejer vi at tage hjem der ved 18:00 tiden, 2tal mæt og har næsten ingen kinder efter al det grineflip vi har haft. Tak tøser, det er altid hyggeligt, glæder mig til den 11. april til at se jer igen.

Min dejlige mand gennem 13 år fylder rund i morgen, jeg er ved at lave kager til ham, han elsker ostekager, denne gang laver jeg lidt anderledes, ikke den som jeg altid plejer at lave.. han drillet mig at jeg ikke kan være det bekendt at jeg ikke lavede den "gamle" ostekage, jeg må sandelig håbe han kan lide den jeg har lavet til ham... så har jeg også lavet en lidt specielt (synes jeg) æblekage, den skulle i ovn i 30 min som jeg synes er formeget.. det er bare nok mig.. jeg ved det godt :-<>

Jeg sad og skrev og skulle lige tage denne billede af solnedgang kl. 20:29 står der, det er flottere i virkeligheden :-)

Nogen gange kommer Mark ud til mit arbejde, han styrter med det samme ud til køkken og lige hilser, så venter han på at jeg kommer ud til ham. Han forstyrre mig ikke, heller ikke når der er kunder, også er det bare os to, han bliver lidt forkælet og vi snakker også, det gør vi også derhjemme, men det her er måske anderledes, for der er alle de andre hjemme, så kan han sidde og lave lektier eller læser en bog, sidst der læste han på grønlandsk, "meeqqanut oqaluppalaat" fra Villads Villadsen, 3 sider har han læst og da vi skulle gå, sagde han, at den er lidt uhyggeligt fra starten.

Far har været kreativ, han og Naja har "repareret" hendes påskeflyver, som under transport fra skolen var ødelagt, det er ikke hans store lidenskab, han har spurgt mig mange gange om jeg ikke hjalp til.. nej nej, nu må han lige være selvstændig og lave den påskeflyver, Naja har allerede hængt påskepynt i vores falske trolde gren, der er jo ikke langt tid til påske.