fredag den 30. oktober 2009

idag

rejste jeg til Danmark, endelig, har ikke set danmark i 2 år og jeg glæder mig til at se svigermor og vores hus i Padborg, ej hvor jeg skal nyde det og vi skal ud at shoppe, har taget min danske kørekort med så jeg kan snuppe svigermors Skoda :-) Ud til landevejen, tyskland, Førdepark og Citti Gross mark..
Billedet: dagen før jeg rejste.
Flot skud af Sisimiut fra luften, jeg var så heldig at tage billede inden vi smutter ind i tågen.

Flot Air Greenland og stor, jeg tænker bare at det er en dejlig opfindelse at man kan flyve også mange mennensker og mange ting i og må være forfærdelig at forulykke, de tænker mere på deres kære, de ved at de skal dø og de har ingen anden udvej, de må bare se hvad der sker og håber på at de lever, undskyld mig sådan tænker jeg i den halve time vi sad og ventede.

Selv om vejret blæser var der ingen hindring, det er ligesom vi ventede på vejret lettede da vi sad en halv time eller 3 kvater på banen.

Var lidt misundelig på dem der sad ved vinduet i flyet, jeg sad med en amerikaner tror jeg? Sådan lyder han i hvert fald, hvis han lyd som en englænder har jeg snakket med ham bare for at høre en englænder :-) Jeg elsker at høre dem snakke, jo mere dialekt jo bedre, har sagt til manden at jeg godt ku tænke mig at tage til england, og jeg har sagt jeg også vil se USA, jeg tror det blive den første og den næste England.