fredag den 22. april 2011

hygge med damerne

vi skulle mødes hos mig, Ringsted og familien fra danmark kom til påske ferie og i den anledning skulle vi spise sammen med børnene, jeg havde lavet pillerejer i wok med hvidløg og chili samt franskbrød

den lille hus

panorama billede fra mobilen, den skal lige prøves

nogen gange er jeg imponeret over min mand, han gør noget vanvittig ting.. synes jeg, men det er nok ikke så galt for andre, alligevel, skærtorsdag aften, har han knoklet for at åbne en brønd, skulle grave en dynge sne, vores ældste søn er taget til Thule sammen med kæresten og deres lille hus var blevet utæt i vandrøret hvor en ”adapter” skal skiftes ud og så måtte hr.beier i gang for at slukke for vandet, jeg viste ikke at det skal være så besværlig bare det at man skal skifte en lille ting, han har gå på mod. Min dejlige mand, vupti så er den færdig.




var ud og gå en tur med datteren


vi var forbi brandstation :)

snescooter tur

min tosse i naturen

nr.2 tosse hygger sig i fars snescooter

der var en dejlig område i naturen, der var omkring -12 gr.






er I klar over hvor fedt det er når man har været ude og komme hjem? Og man siger bare ”ååååh hvor er det dejligt” man bliver ved med at sige det, det er ikke noget at sige til når man har været i den dejlige natur og den friske luft, det har været en kanon tur sammen med familien Karing også skal vi spise sammen iaften :)


anso har taget 2 påskebryg til mændene og de hygger sig




frøken beier klar til at tage hjem

fik kasse igen

fra mor med alverden sager

pop korn med forskellige farver og blade til mig og No

det er så dejligt at åbne det for der er til hele familien


og til sushi :)) tak mor, god påske