mandag den 27. juli 2009

lillesøster fødselsdag

Efter sejltur søndag tog vi alle ned til min lillesøster Kuluk som havde fødselsdag, hun havde som sædvanlig lavet en hel masse gode mad og kager, samlet familier, meget hyggeligt, manglede lidt børnene. Vi var mætte da vi kom hjem der omkring ved ni tiden om aften.





Vindstille

Søndag morgen da jeg kom ud af hytten var det vindstille, der var tåge og alt var stille undtagen da 3 ravne fløj, da jeg skulle tage billede, blev noget forskrækket... jeg tror også de gjorde da jeg skreg, I kan se ravnene på nr. 2 billede, den sidste styk tid var der ingen "dyr" i første fjord, jo der var... men der var ingen ørred, måger, ravn eller fugle, mine forældre havde ikke oplevet det, så det var hyggeligt at se ravne tidlig morgen :-) og da vi skulle sejlde hjem mødte vi på vej hyttenaboens dreng som er i gang med garn hvor han har fanget 10 store ørred hvorimod mine forældre de sidste uger ikke har fanget noget.. joo een eller 2 har de fanget, hvis de skal ryge ørred skal de have omkring 60 ørred ad gangen, hvor de skal være der i 3 dage. De sejler igen idag og håber at de lykkes for dem at fange ørred denne gang for vi tror de er dukket op igen. Håber vi.


Mark vil se hytten

Mark vil så gerne have at jeg sætter det på hjemmesiden, så han kan se hytten, de glæder sig til at se den. mig og hr.beier har selvfølgelig holdt week-end i første fjord, vi har haft travlt og det skal jeg love for, han var næsten færdig med terassen, hvis han ikke manglede træer.. selv om han har slæbt masser af, er det ikke nok, og man kan ikke bare sårn lige hente, man skal sejle omkring 3 kvater. Jeg har malet, det er godt jeg ikke er maler for det er ikke lige noget for mig, men flot blir den, det synes jeg :-)

Jeg er vild med den lille trappe, jeg sagde til ham sikken en sød trappe, ja, han har lavet trappen så den passer til Naja, det var sødt at han også lige tænkte på sin datter.